maanantai 4. marraskuuta 2013

Kauhistusten hirvityksiä...

Viikonloppuna juhlimme Halloweenia lasten, ystävien lasten ja perheen kesken. Vaikkakin mielestäni on älytöntä että kaikki apinoidaan Jenkeistä, on tämä juhla lasten kanssa aika verraton. Kasvomaalit on ehdoton suosikki meidän perheen pienimmille. Luuranko ja zombi muotoutui hyvin pikku kullannupuista :D



Koristeluun en panostanut rahallisesti juurikaan mitään, viimevuodesta jääneet Tiimarin hämähäkinseiti uusiokäytettiin ja tulos oli lasten mielestä kammottava :) Vähän hämähäkkejä ja luurankoja sinne tänne roikkumaan... Muutama aiheeseen sopiva tuikkukippokin löytyi kaapista.



Tarjoilu hoidettiin meidän porukkaan istuvalla kaavalla: Kaikki tuo jotain ja pöytä notkui herkkuja. Vaikka meidän perheessä ollaan aika tarkkoja ruoan puhtaudesta ja laadusta, on juhlat poikkeuksia. Juhlissa herkutellaan vattat pullolleen eikä mietitä niin kauheesti onko kaikki luomua ja lisäaineetonta :)



Jo perinteeksi muotoutunut ohjemanumero on meidän Halloweenjuhlissa aarteen etsintä. Asumme alueella jossa ei katuvalaistusta ole joten ihanteellisen "pimeässä taskulamppujen kanssa"-tyyppisen etsinnän saa aikaiseksi hyvin helposti, eikä muita kauheuselementtejä pimeyden lisäksi siis tarvita. Tänäkin vuonna aarteena toimi elokuva ja karkkipussi. Tämä on hyvä esimerkki siitä, kuinka lapset rakastavat perinteitä vaikka tässäkään perinteessä ei mikään muu muutu kuin aarteen piilopaikka :D Se vaan on niiden mielestä ihan parasta kun vähän pelottaa ja jännittää, kuitenkin tieto aarteesta saa sen väistymään ja kaikki nauttii.

Lasten löydettyä aarteensa, nauttivat he elokuvaa herkkujen kera ja aikuisten vuoro istua pöytään ja rentoutua syöden mitä lapsilta jäi :)



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti